حجت بر ناجا تمام است!
یکی از مهمترین وظایف نیروی انتظامی ایجاد امنیت اخلاقی در جامعه است. امنیت اخلاقی در جامعه به معنای آن است که مردم دغدغهای در خصوص احتمال انحراف اخلاقی فرزندان خود نداشته باشند
در طول سالهای اخیر مسائل مربوط به راهنمایی و رانندگی وجهه همت ناجا و فرماندهان آن بوده و تاکنون ندیده و نشنیدهایم که ناجا همانگونه که تمام توان خود را برای کاهش تصادفات بسیج میکند، برای ایجاد امنیت اخلاقی در جامعه دست به بسیج امکانات و نیروهای خود بزند! به بیان دیگر هیچگاه، مقابله با عوامل مخل امنیت اخلاقی جزء اولویتهای ناجا نبوده و بعید است فرماندهان ناجا بتوانند سندی در این خصوص ارائه کنند!
2- رجوع به کلام فرماندهی کل قوا تا حدود بسیاری دلیل این غفلت و بیتوجهی را مشخص میکند! ایشان یکی از ضروریات برقراری امنیت اخلاقی در جامعه را ایجاد مصونیت در درون نیروی انتظامی دانستهاند!
به بیان دیگر چون ناجا از درون مصون نیست توان اجرای ماموریت محوله از سوی فرماندهی معظم کل قوا در خصوص ایجاد امنیت اخلاقی را نداشته است! آیا فرماندهان ناجا حاضر بوده و هستند برای اجرای منویات رهبری نظام در خصوص امنیت اخلاقی، خود را به آب و آتش بزنند؟ (همانگونه که برای کاهش تصادفات چنین کردند!)
سخنان رهبر انقلاب نشان داد که ایشان به خوبی از عمق نگرانی خانوادهها در خصوص انحراف اخلاقی فرزندانشان آگاهند و شاخص ایجاد امنیت اخلاقی در جامعه را آسوده شدن خیال خانوادههای متدین در این خصوص دانستهاند
3- دقت در کلام رهبر انقلاب مشخص میکند که ایشان ناجا را (به شرط برخورداری از مصونیت درونی) برای ایجاد امنیت اخلاقی توانا میدانند! و این یعنی بهانههای مختلف ناجا در باب عدم همکاری قوه قضائیه یا کارشکنیهای دولت در مسیر مبارزه با ناامنی اخلاقی در جامعه پذیرفته نیست. فرماندهان ناجا اگر بخواهند میتوانند با توسل به همین قوانین موجود و بدون بازداشت یا معرفی عوامل ایجاد ناامنی اخلاقی به قوه قضائیه تلاش در مسیر افزایش امنیت اخلاقی جامعه را آغاز کنند!
4- عدم ارائه خدمات انتظامی به کسانی که با رفتارهای خود امنیت اخلاقی جامعه را به خطر انداخته و نسل آینده را به انحراف کشانیده و میکشانند اهرم نظارتی موثری است که ناجا تاکنون از آن بهره نگرفته است! چرا باید افراد بیحجاب حق رانندگی داشته باشند؟ یا اینکه چرا باید به چنین افرادی گواهینامه یا گذرنامه داده شود؟
این در حالی است که بسیاری از عوامل ایجاد ناامنی اخلاقی اگر با برخورد انتظامی ناجا (و نه برخورد قضایی قوه قضائیه) رو به رو شوند به دلیل نیاز مبرم به خدمات ناجا مجبور به حفظ حریمهای اخلاقی جامعه خواهند شد!
اگر افراد جامعه مطمئن باشند که در صورت ارتکاب تخلفات اخلاقی، حق داشتن گواهینامه رانندگی را نخواهند داشت و یا اینکه ناجا از دادن گذرنامه به آنها خودداری خواهد کرد، آیا باز هم با همین جسارتی که امروزه به شکستن مرزهای اخلاقی مشغولند به تخلفات خود ادامه خواهند داد؟
5- سخنان رهبر انقلاب نشان داد که ایشان به خوبی از عمق نگرانی خانوادهها در خصوص انحراف اخلاقی فرزندانشان آگاهند و شاخص ایجاد امنیت اخلاقی در جامعه را آسوده شدن خیال خانوادههای متدین در این خصوص دانستهاند! آن هم در حدی که حتی اعمال انحراف اخلاقی فرزندان نیز به ذهن والدین خطور نکند! آیا امروز خانوادهها (حتی خانوادههای عادی)، جامعه را مکان سالمی برای تربیت فرزندان خود میدانند؟ آیا نگران انبوه انحرافات موجود در جامعه نیستند؟ آیا خیال فرمانده و پایوران ناجا نسبت به آینده فرزندانشان راحت است؟ آیا تضمینی وجود دارد که سیل مخرب انحرافات و ناامنیهای اخلاقی جگرگوشههای نیروهای ناجا را قربانی خود نکنند؟
این در حالی است که بسیاری از عوامل ایجاد ناامنی اخلاقی اگر با برخورد انتظامی ناجا (و نه برخورد قضایی قوه قضائیه) رو به رو شوند به دلیل نیاز مبرم به خدمات ناجا مجبور به حفظ حریمهای اخلاقی جامعه خواهند شد!
6- با این سخنان دیگر حجت بر ناجا و فرماندهان آن تمام شده است! ناجا بایستی برای تحقق هر چه سریعتر دستور فرماندهی کل قوا درباره حفظ امنیت اخلاقی برنامههای خود را ارائه کرده و بیجهت معطل همراهی دولت یا قوه قضائیه نشود! در غیر این صورت این مطالبه جدی از آنان وجود خواهد داشت که برای تحقق مطالبات رهبر انقلاب از ناجا چه کردهاند!
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر